Senaste nytt fran Milano


De javulska staderskorna pa hotellet har snott min mobil och jag ar fly forbannad!!!! Min fina mobil....... /M

Peet and Mads in Milano!!!

Hej, vänner och familjer!

Efter nästan tre dagar i Milano, denna mode metropol, ska vi nu fortsätta vår resa ner söder mot Ligurien där det väntar sol och bad med min familj.  Sedan bär det vidare mot Asien, men det är en annan historia. Så, vad har vi då haft för oss hör i Milano? Efter en och en halvdars städning hemma hos Madde så satt vi äntligen på planet ner till Italien, när vi checkat in på vårat 4 stjärniga hotell och konstaterat att det inte alls höll samma klass som hotellen hemma i Sverige, så beslutade vi oss för att gå och äta lite Italiensk föda, för Mads var vrål hungrig! Ett par tallrikar risotto och ett par glas vin senare va vi redo att gå och lägga oss i våra hårda hotell sängar.

Vi vaknade kl 10,25 morgonen efter och sprang ner till frukosten som stängde kl 10,30 för att konstatera att den inte var något vidare god, det var kallt kaffe, torra mackor, en hel massa konstig pasta, äckel ost och massa annat som absolut inte hör hemma vid ett frukost bord. Men vi åt, glada och utvilade som vi var!

Sedan dess har det bara fortsatt i samma anda, mycket god mat, mycket promenader, ett par glas gott vin och mycket sömn. Bilderna beskriver nog ganska bra hur vi haft det. Puss Petter och Madde.



 

  
   

fredag



kan det bli roligare.?

Reseblogg

Hej, som ni kanske märkt så har det varit dåligt med modebloggandet på senaste tiden. Både jag och min kollega Anton har haft fullt upp. Det har varit kräftskivor, skateboard åkning och narturligtvis en massa mode forskning. Nu är det så ställt att jag och Madde ska dra till Asien och freestyla lite. Givetvis kommer vi ha med oss datorn och blogga för fullt på resan. Anton, Jennie och Johan kommer göra sitt bästa för att hålla modet på top även i Stockholm.

Här kommer lite bilder från vår kräftskiva, det va ös!

  
  
   

  

veckans drink

jag vet vad veckans drink ska vara...

Skriv så här när det blir fredag:

Ewepewwe säger:

julafotnsgroggen

1 dlrött vin

1 dlcoca cola

häll uppi ett glas och drick direkt...

Ewe är så himla oseriös och dricker drinkar på vardagar, på vardagar är det öl som gäller


Fel i tidigare inlägg!

Vi på westroad ber om ursk för att vi skrev fel i förra inlägget! det va nämligen två unika besökare. Men va fan, vi är också bara människor (dock övermänniskor). Vi åter kommer med mer underbar mode bloggning senare, nu ska vi köpa snus(mode snus)

det går bra nu

35 unika besökare redan första dagen.
snart kommer modebloggen dra igång på allvar..

Välkomna till super bloggen

Nu är den äntligen här, bloggen ni alla väntat på. Den ultimata mode bloggen där vi bloggar ocm smink och snus.
Vi som bloggar är två helt normala människor. Vi har tröttnat på alla oseriösa bloggare som bara bloggar för att få prylar, vi bloggar för att hjälpa mänskligheten till en helt ny nivå. Vi ska föra mänskligheten till en helt ny nivå. nivå. Vill ni ge oss prylar eller pengar eller öl, så får ni det.


RSS 2.0