Picknick!


Nu har det omtalade picknick eventet äntligen kommit igång! Gifflarna flödar... Besök giffel bloggen på www.giffel.blogg.se. I morgon blir det champions league final hos mig och Madde. Fotboll och öl! ses då!

/Petter

Lördag

Lite god kall öl, lite fiskgratäng, lite vattenpipa, massa kaffe och såpbubblor. Det var en riktigt bra lördag eftermiddag i köksfönstret. När solen hade lämnat fönstret gick gled jag och joel hem till Chistian. Där var det party, ett par snabba öl ett par redbull så var man riktigt bra med i matchen. Sedan gick det utför, tbanan till kungsträdgården där vi skulle möta upp Madde på Berns. Men kön va så lång så att jag och joel gick till Oxid istället. Där drack vi kaffedrinkar och massa annat. Sedan var det en snabbis på MC, en god veggie burgare och sedan sängen där Madde redan låg deckad.

Vad har ni andra gjort i helgen? /Petter


smart



idag har jag lyckats skjuta mig själv i knät med en spikpistol


Valborg i Lund

Va mysigt ni verkar ha haft det på valborg!

I Lund har vi också firat. Henke kom ner och hälsade på och vi hade en jättebra helg. På valborg hängde vi först i stadsparken och hade picknick. Sen gick vi på nåt som hette block party, en utomhusfest i ett studentbostadsområde. Det var olika djs som spelade och folk hängde på sina balkonger och dansgolvet var ute i solen under en molnfri himmel!

Sen skulle vi grilla hemma men blev lite sena o trötta så jag slängde in maten i ugnen och vi åt torr biff. Ingen jordgubbstårta blev det heller, men däremot smultronbubbelvin (Henke var inte nöjd med mig då, jag kommer aldrig mer få ansvara för alkoholen).

Sen var det röj. Ett band spelade i trädgården och det var bara att dansa på så länge man orkade.

Dagen efter var vårt stackars hus mer likt en soptipp än något annat. Golven var svarta och alla lösa saker som vi inte haft vett nog att plocka bort var trasiga.

I lördags tog jag, Henke och min vän Jockes lillebror Kristoffer en cykeltur till Lomma och hängde på stranden. Man såg bort till Barsebäck så jag tänkte på din farmor Petter, vi borde hälsa på henne o hunden.

Nu är det söndagskväll och det har börjat regna. Huset är städat men trädgården fortfarande nertrampad och gräsmattan mest lera. Jag har lite söndagsångest o tycker det är tråkigt att Henke dragit men ska strax poppa popcorn o hoppas det kommer kännas bättre sen.


   

   

 

   


 

Ta hand om er, stora kramar!

Valborg i NP!

Efter ett par öl i Humlegåden på eftermiddagen så begav vi oss till Jennys och mina gamla hoods i Näsbypark där Isabelle och Gustav hade grillmiddag! En schysst brasa på det och valborgskvällen blev fulländad! Tack för en jättetrevlig kväll!  Jag tänker fortfarande på den där jordgubbstårtan.... mm mmmmm




  





RSS 2.0