Kambodja

Hej, vi har nu forflyttat oss til Kambodja. Resan hit gick bra med det ar valdigt dalig vag, sa det var inte sa kul. Igar var vi och kollade pa Angkor Wat plus att vi tog oss en tur med en bat. Jag tanker fatta mig kort , det jag vill ha sagt ar egentligen bara att vi skaffat oss ett Kambodjanskt telefon nr,  det ar (+855)(0)99366576 vet inte om landsnr ar helt ratt, men ni far prova er fram. Madde har desvarre inte blivigt helt frisk annu, men det ar battre i a f, och de kambodjanska lakarna ar pa nagon typ av festival sa dem gar inte att fa tag pa. I morgon ska vi antagligen aka vidare till huvudstaden for att sedan ta oss till kusten. Internetuppkopplingen ar for dalig for att vi ska kunna ladda upp bilder, men Kambodja ar vackert ska ni veta, mycket vatten overallt.

Ni far garna ringa! puss Peet & Mads

Vi borjar med en elefanttutte!


Nu ar det slut pa glansen, glittret och de snygga posebilderna fran galmorosa Italien... Efter att ha tillbringat tva veckor i Thailand har pa Ko chang sa ar vi inte lika frascha som vanligt langre och annu ofraschare ska vi minsann se till att bli! Sanna mina ord. Petter jobbar hart med sin hariga skaggvaxt och an sa lange minimala mustasch som jag fortfarande skulle kalla lojligt fjun ? fast skagget borjar arta sig.. Dom sjalva. Och jag jobbar pa mitt har eller rattare sagt jag jobbar inte alls pa mitt har, inte for att jag brukar tvatta det sarskilt ofta i vanliga fall heller (jack vet) men nu sa ska jag se till att fa det sa fettigt och tovigt som mojligt, satsar pa att komma hem med dreads till jul, det skulle val vara nat mamma!? =) 


Tyvarr eller kanske, som tur ar, sa har vi inte mycket bildbevis pa denna skabbighet for att min dator har mott en plotsligt dod helt utan forklaring eller forvarning och jag ar aven denna gang fly. forbannad... min fina dator... men denna gangen kan jag inte ta ut min ilska pa de.. obarmhartiga... staderskorna pa hotellet i Milano, som snodde min fina mobil, utan nu far jag tar ut den pa peet istallet.. naa det skulle jag val aldrig gora... Vem vet i vilket tillstand eller situation jag hade befunnit mig i nu ifall jag inte hade en underbar Peet nara mig 24 timmar om dygnet som jag kan ligga och sova ovanpa pa natten nar det kryper kackerlackor och tusenfotingar kring sangen, nar jag haller pa att traffas av en blixt i ovadret, nar en hund bryter sig in i var bungalow mitt i natten eller nar jag plotsligt upptacker att det ar fullt av rattbajs i sangen.... En Peet ar alltid bra att ha coh sa ar han ju valdigt snygg ocksa. Det har vi i alla fall bildbevis pa!  Sjalv sa har jag halsfluss och ater 3 sorters olika tabletter 3 ggr om dan for halsen, febern och dundersnuvan sa bara sa ni vet sa ar det penecelinet som talat...

Idag har vi akt pa elefant i djungeln och hoppat i solnedgangen. Nasta stopp blir kanske Malaysia!

   
  
  

Månadens clip



Jag å bror fick lite tid över, jag är igentligen emot "roliga youtube clip" men fan de här va de roligaste på länge!

Ko Chang



Nu har vi lamnat Bangkok och tagit oss till en o nara den Kambodjanska gransen, on heter Ko Chang och vi har varit har lite drygt en vecka nu. Det ar en valdigt fin o och inte sa mycket turister, kan i och for sig bero pa att det ar lag sesang och regn och aska var eviga dag. Forutom att Mads har draigt pa sig halsflus sa mar vi bra, vi tar det valdigt lugnt, ater gott och laser mycker, kor ocksa mycket biljard. Idag har vi varit och kollat pa elefanter, de ar valdigt maktiga djur, nar Mads blir lite friskare ska vi rida pa dem! weee. Tyvarr sitter vi pa ett kasst internetcafe sa vi har inte mojlighet att visa nagra bilder, men vi kommer snart att ladda upp massa fina bilder!

Forlat bror for jag inte ringde pa din 25ars dag, men jag hoppas att du hade en riktigt fin fodelsedag och att din fest blev lyckad. (Farmor skickade bilder, ni sag ut att ha roligt) Hoppas ocksa att du blev glad for volleybollen!...

Kul att lasa om eran helg johan anton och jack. Ni ar grymma bloggare, kul att se lite bilder pa anton pa bloggen ocksa, det ar lite ovanligt. =)

Vi hors snart! Peeet Mads

Lördagen den 13:e 23:53



Antz In tight pantz!

Denna oförutspådda företeelse tog form igår fredag. Anton trivdes i åtminstånde 4 minuter, sen åkte dem av med besked. Kvällen fortsatte med oräknade bärs och en tequila på kvarnen (utav alla ställen) med Ewe och kompani.
Jag gick hem nånstans efter tequilan (Johan).

Ikväll har vi en såkallad "spontanutgångskväll" och som vi vet brukar ju dem bli bäst när man fortsätter mot Limerick.
Vi hade nämligen olika planer för kvällen men tillslut sketsej våra planer och vi sammanstrålade som väl va tillslut.
Så en Tiny dancer cover och sen en taxi till Limerick så ska väl allt va som det ska igen.
Jack kanske sluter upp.


update

VECKANS BILD

campar i johnnys lägenhet


Popaganda

bob hund - familjen - på väg till det obligatoriska nattbadet


Schack

tillverkning av spelplan och pjäser (löparen blev självklart en skateboard) & en flaska JD

 
kanske urartade lite på slutet, sjukt förvånad att vi lyckades gå ut efteråt.


Peet, en nytagen så du inte glömmer bort solna. kommer några fler senare så ni också får en del av hösttrisessen. kommer kanske en liten berättelse också om ett par dagar.


THIS ONE´S FOR JOSIÉ


MÅNADENS BILD



Vi utmanar nu Jack, antz och Jos att slå månades bild, samt skicka en dos med botemedel för fågelsjukan.

Ciao ciao!

Vi har spenderat en toppenvecka i Levanto i norra Italien med Petters familj. Det var Bellissimo, fantastico, Magnifiico! Vi vandrade mycket uppe i bergen mellan olika små mysiga byar längs kusten. Jättevackert men jättevarmt!  Bara en dag på stranden har det blivit och solskyddsfaktor 30 varje dag-  vi är typ lika bleka som när vi kom om man jämför med resten av familjen Magnusson som har legat och hårdpressat, iaf vissa.. ;) Men det är ju inte precis nån brådska för oss med brännan.. I skrivande stund sitter vi på Saudi arabiens flygplats och ska just boarda till Bangkok. Det var som att kliva in i en bastu när vi klev ut ur flygplanet , vi trodde först att det var värmen från motorn men det försvann liksom aldrig. Flygresan från Milano tog 6 timmar och nu har vi ytterligare 6 timmar framför oss men vi roar oss med filmer, vin och mat men ä så länge är vi inte medlemmar i klubben hehe.... Italienvistelsen var en perfekt början på vår resa. Tack snälla Andres och Agneta för allting!! Och Adina, Calle, Malin och söta farmor Majstina.



Över till underbara Peet, Bangkok och lite skägg....

Nu sitter vi här på ett hotell på Kosan RD i Bangkok, vädret är varmt och klibbigt. Jag har nu försökt odla skägg i snart en vecka och resultatet är en stor besvikelse för mig, kolla på bilderna så förstår ni varför. En annan stor besvikelse är att Italienarna var så avundsjuka på min keps så de var tvungen att sno den från mig. Nu har vi skaffat ett telefon nr  här i Thailand, det är 0805582257 och sedan landskoden först då, men den får ni leda reda på själva.  Nu ska vi försöka bli av med jetleggen på något sätt, och kanske få något i magen. Sedan bär det av på nya äventyr, Kambodja eller kina eller vad det nu kan bli. Hoppas allt är bra i Sverige, känns tryggt att ha två så stabila grabbar som Anton och Johan som håller ställningarna i huvudstaden, och sköna bönan Jenny också förstås.

Ta hand om er! Pussar

Här kommer lite mer blandade bilder från Italien.


                Och söta mamma Agneta Som ni ser så har det inte hänt mycket här inte, ser fortfarande ut att vara 14. (Men det gör juh mads också, så hon är nöjd i a f)   Söta famor Majstina!   

RSS 2.0