Vietnam telefon nr. osv


peet and mads(malat av Mabmey 12 ar) Maddes nya Brev kompis.......

Hej, Nu har jag och Mads snart varit i Vietnam i 24h. Ho chi minh City ar en galet stressig stad med tusentals motorcyklar och cyklar vart man an kollar och gar. Vi trivs inte alls har sa vi har redan bokat resa till en liten fiskarstad vid kusten, dar kommer vi trivas som fisken... Vi aker redan tidigt imorgonbitti. Vi saknar redan varat fina Guesthouse i Kambodja=( Men vi kanske aker tillbaks dit nagon gang, mads har planer for oss att aka dit och jobba med Children Painting projekt redan nasta sommar, dar har har hon redan skaffat sig manga nya kompisar (alla under 14).  Annars sa har vi det verkligen bra nufortiden, knappt nagra krempor alls. Vi har till och med akt varsta partybaten med ett galet gang pa typ 40 pers intrangda pa en bat som nog egentligen inte rymde mer an halften och vi behover val knappast saga att majoriteten bestod av jattefulla overviktiga engelsman.... Men det var en kul grej! (Till eventuella oroliga mammor: vi drack inget saklart!)  Jag har ett litet arr i pannan sedan jag svimmade mitt i natten nar jag var pa toa for en vecka sedan, men det har inte hant igen sedan dess. Vi hittade en produkt som heter Royal D som man blandar i vattnet man dricker for att fa i sig alla mineraler och vitaminer som inte vattnet innerhaller. Kanske ar darfor vi kanner oss battre, eller sa ar det sa enkelt att vi har vant oss vid det varma fuktiga klimatet nu.

Vi har gatt och skaffat oss ett telefon nr for de 10 dagarna vi ska vara i Vietnam. 1268686506. som vanligt erbjuder vi inte den service att skriva med landsnr i nummret, det far ni hitta sjalva.

Sedan om tio dagar ska vi aka till Malaysia och mota Jenny, ska bli jatteroligt. Hur ska det ga for Antz hemma i stockholm nu nar Jenny aker hit och Johan aker till Josefine i Thaivan (hur det nu stavas).? Anton, spring ivag och boka en resa till Malaysia och hang med, nu gensast.... Bums. Johan vi kommer inte kunna halsa pa dig och josefin, tyvarr. Vi har inte rad och tid osv. synd.

Ta hand om er. Nagra fler bilder fran Kambodja...


   

   

Sol och bad och lite friskare...

Efter tempel, museer och storstadsliv har jag och Peet nu tagit oss till Kambodjas kust till Sihanouk Ville dar vi spenderar hela dagarna pa en paradisstrand nersjunkna i varsin solstol....aahh. En promenad fram och tillbaka pa den langa stranden blir det nastan varje dag men annars ar det solstolen som galler- har man kortelfeber sa har man... Pa kvallarna hanger vi garna i en stor biosalong, som man nu under lagsasongen kan boka privat. Hur schysst som helst och speciellt nu nar vi bada mar lite battre!

Kampar fortfarande med brannan, det gar battre och battre men kanske borde sluta med solfaktor 30 i skuggan... Battre gar det for peet och hans skagg! Yeah. Han kommer komma hem som jultomten, lagom till jul och allt- perfekt! Men jag har gett upp min ambition om att fa dreads, det blev alltfor ohanterligt. Petter fick klippa och fixa lite men det kanske kan ga anda..

Om nagon vecka eler sa aker vi vidare till Vietnam dar vi ska vara nagra dagar innan vi aker och moter upp JACK aka Jenny i Kuala Lumpur! Langtar ihjal mig....

Maste bara hylla Johan antons och jennys kreativa bloggande,  Musikvideon och tavlorna och allt. Underbart.
Vi ses till jul! 

Hors snart, puss fran oss


  

  

  


Lördagen den 11e, lite lek, lite dricka, lite posande.





Vi hängde hos Anton förra helgen, en flaska whisky och i stort sett sex liter Cola gick åt.
Spelade lite tärningspel och hittade sen ett stort papper vi kunde få ut våra känslor på. De va kul. Jack och Jonte drog hem efter förfesten, Jack skulle ju på bio med din mamma Madz, så hon ville vara pigg. Jag å Anton drog en sväng till Marie Levau och hälsade på Christian istället. På vägenhem blev det en heldel posebilder för bloggen, för att på nåt sätt försöka återskapa den modeblogg de här en gång va!



Taxin hem körde oss inte hela vägen men .... vi slapp betala!!

Feber, Halsflus, Kortelfeber, oroninflammation, bihalsinflamma...



Ja, som ni sakert forstar sa ar det ingen lek att vara ute och resa, men nu ar vi i a f pa battringsvagen bade jag och Mads. Men vi maste vila i minst en vecka till pa rad fran olika doktorer hemma i Sverige. Men som ni kan se pa bilderna sa har vi aven hunnit med att se lite saker, vi har varit och kollat pa Angkor Wat och varit ute och akt bat i Siam riap. Men nu har vi varit i Phnom penh i en veckars tid, det blir mycket lasande pa hotellet. Vi har ocksa en tv pa rummet och till Mads stora fortjusning kan hon se pa ²Áustarilens next top model² storre delen av dygnet. Haha. Men vi forsoker gora en mindre utflyckt varje dag, maste passa pa att se staden nar vi anda ar har. Idag har vi varit pa National museet och igar var vi pa The killing field. Forutom det sa sitter vi mycket pa cafe och ater, dricker och spelar schack. Nagot vi ocksa ar bra pa ar att bli lurade av tuctuc chafforer och barn som vill ha pengar av oss. Men nu vet vi att vi ska ge barnen mat istallet for pengar, vi vet ocksa att man maste pruta nar vi ska aka tuctuc.  ta hand om er! puss

Mads; Kom igen Peet, du gillar det ocksa........!



   

  

  

RSS 2.0