Sjukhusbesok pa Filippinerna

Vi som trodde att vi hade haft nog med otur, men inte! Det borjade redan i Malaysia, dagen innan vi akte till Filippinerna da jag akte pa 40 gradersfeber. Det var inte kul, men som tur var sa slappte febern ganska lagom till vi kom till flygplatsen. Va febern berodde pa vet vi inte riktigt, enligt doktorn var det halsflus.
Vi lande i Clark pa Filippinerna, en gammal amerikansk flygbas. Har bor det fortfarande kvar massa gamla amerikanska armegubbar, som gillar att dricka ol spela biljard och kasta pil. Sjalva staden ar inte sa mycket att se, men det finns ett fint kopcentrum och framfor allt, ett fint sjukhus!
Madde checkade in pa sjukhuset i fredags kvall, efter en dag med sjuklig huvudvark och feber. Lakarna gav henne ett par sprutor och lite dropp samt ett helt okey rum med tve och toalett. Dar stannade vi tre dygn och fordrev tiden med hjarnskanning, ultraljud, leverprover och tablettknapring (eller Madde fordrev tiden med det, jag och Jenny fick snallt titta pa medans Mads fick den ena shyssta sprutan efter den andra).

Mads fick diagnasen kraftigt migran, bihalsinflammation, urininflammation och har nu fatt tabletter som ska halla henne frisk ett tag hoppas vi. Nu har vi nastan bara en manad kvar pa varan resa, och den madanden ska vi resa omring pa Fillepinerna, malaysia och sedan ta oss upp genom Thailand mot Bangkok for att sedan flyga till Saudiarabien och hem.
Tyvarr sa har vi inga bilder att lagga upp dennan gangen heller, men nu har vi i a f en kamra.

Peet, Mads och Jack

16nov

10 cm blötsnö.. fy fan

solnabowlen 08112008

   
    

Lördagseftermiddagen börjades med att kolla in solnas nya innomhusbowl. Jag och jonte möttes upp och körde ett bra tag innan hans bakfylla tog över och var tvungen att gå hem. Jävligt trevlig faktiskt, nu vet man vart man ska göra när vintern kommer. och det bästa av allt, det tar inte ens 1 minut att gå dit.





Malaysia

Hej, nu sitter man har, mitt i Malaysia. Det verkar vara ett bra land, eller landet ar ganska likt hemma. Det finns fina villaomraden, 7-Eleven butiker, stora kopcentrum osv. Med andra ord en valdig kontrast om man gamfor med Vietnam och Kambodja. Just nu ar Mads pavag for att leta up Jenny pa flygplatsen. Hoppas de lyckas hitta varandra. Kul att jenny kommer och joinar oss nu fram till jul. Vi far se vart vi tar vagen, vi kanske tar ett direktplan till Bali, eller sa tar vi bara en buss till narmsta o, eller sa gor vi nagot annat. Det anda som ar bestamt ar att vi ska till Singapore innan vi aker hem, innan vi aker hem ska vi ocksa besoka Saudiarabien(!) i tre dagar och jul shoppa!

Senaste tiden har vi spenderar i Vietnam, ett par dagar i Saigon for att senare ta oss ut till kusten for att bada och sola i 8 dagar for att senare aka tillbaks till Saigon for att ta flyget hit. Jag och mads, ar overens om att vi gillade Kambodja mer. Det hande en liten olycka i Vietnam, med mammas kamera, sa det blir inga bilder pa ett tag nu. Mamma du kan vara lugn, vi grejjar en ny Sony powershot kamra till dig innan vi kommer hem. Jag horde att mamma skulle besoka Britt ute i Vaxholm, hoppas ni hade det trevligt!=)

Varat telefon nr har i Malaysia ar 019-3467798, Det far vara allt for denna gangen, kanske Mads vill lagga till nagot nar hon kommer tillbaks fran flygplatsen. Ha det sa bra!


RSS 2.0