Singapore sling

Hej!

Filippinerna var jättebra, vi hann med mycket trots alla sjukdomar. När Madde skrevs ut från sjukhuset tog vi en buss norrut för strandliv. Vi hittade en liten by med en folktom strand där vi surfade lite (jag och Madde flöt omkring mest men Petter lyckades bra), firade Maddes födelsedag med hembakt tysk äppelkaka, gjorde några fler läkarbesök och blev osams med en otrevlig tysk hotellägare (som nu är en ac-sladd fattigare).

Sen åkte vi upp i bergen. Bussresan upp var jättefin och utsikten väl framme om möjligt ännu finare. Vi hyrde en guide som visade oss runt och tog med oss att titta på en grotta. Vi trodde att vi skulle få kika in lite i grottan på sin höjd men plötsligt stod vi med vatten till midjan långt nere i berget. På kvällen bjöd han med oss på karaoke. Jag och Madde sjöng några duetter men Petter höll låg profil.

Sen var det dags för oss att lämna Filippinerna och vi bestämde oss för att åka till Caroline i Singapore och hälsa på. På flygplatsen visade det sig att vi stannat längre än våra visum tillät så vi var tvugna att betala böter för att få gå på planet. Där rök våra budgetar, igen. Vår nya grej är att försöka leva på en dollar om dagen. Hitills lyckas vi inte så bra, SIngapore är inte så budgetvänilgt och av nån anlednig hittar vi alltid ursäkter som får det att kännas okej att lyxa till det idag också. Men imorn så!

Hur som helst har vi det jättebra. Imorn åker vi till Thailand för lite mer sol och bad och sen är det inte så långt kvar tills vi ses allihopa.

Johan och Anton -  Nyårsfest i Solna med vattenpipa, solnapizza och tolvslagsöl på berget?

   

  

   

  

   

  

  

   

 

Kommentarer
Postat av: Johan (Jozi)

Fan va bra ni ser ut att ha det! Vem har gjort den schyssta teckningen ? Jack?? Surfning å grottutforskning, coolt! Och petter AKA Jesus ditt skägg är fortfarande hett! Ja ska fira jul å nyår i Halmstad så missar de tyvärr. Ha de fortsatt bra på resan!! TJA

2008-12-08 @ 17:29:27
Postat av: anton

oh my sweet jebus vilket skägg!!

allting låter ju bra, fortsätt så och va friska så ses vi snart

2008-12-08 @ 18:58:29
Postat av: ewe

jag vet inte om jag ska säga hallelelujjla eller bli lite förskräckt, men jag har nog alltid trott att du inte kunde odla skägg. :)

2008-12-09 @ 09:10:42
URL: http://fruktbrallan.blogg.se/
Postat av: Joel

Ja jävlar vilket skägg! Trevligt med lite bilder också! Nu ser ju ut att ha det alldeles prima. Ta hand om er nu så syns vi snart i gråa nollgradiga blöta sverige!

2008-12-18 @ 12:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0